2017. december 29., péntek

SZINTE ÚJ!! FÉLÁRON! Exel Trainer Carbon-Composit nordicwalking túrabot 125 cm-es nordic walking bot - Jelenlegi ára: 11


A licit tárgya: Nordic walking túrabot
SZINTE ÚJ!!!
FÉLÁRON!!! új ára 69, 99 Euro volt 79. 99-ről leértékelve. KATT IDE!
Made in Finland, nem gagyi kínai!!!
Anyaga karbon-kompozit!!!
Ausztriában vásároltam a páromnak és magamnak egy-egy 125 cm-es Nordic walking botot. mikor kint dolgoztunk. Gondoltam ott majd sokat túrázunk, csak időnk és energiánk nem volt rá. Mindössze néhány alkalommal mentem el, ö mindössze csak egyszer.
Újszerű állapotú, a képek magukért beszélnek.
125 cm hosszú, pillekönnyű bot, súlya mindössze 195 g!!!
Anatómiailag formált markolattal, mely elvezeti a tenyerünk izzadságot, csökkenti a rezgést és ez az anyag alkalmazkodik legjobban tenyerünkhöz. Kellemes tapintású, kopásálló.
Egy mozdulattal állítható, akár leszedhető félkesztyűvel, mely ez által mosható is. Cserélhető vídia heggyel, cserélhető hótányérral, cserélhető aszfaltgumi.
Az enyém is eladó, egy 125 cm-es Leki Response Titanium márkájú túrabot. Az összes hirdetésem között megtalálható az is, az utolsó képen együtt láthatók.
A kettő együttes megvásárlása esetén kedvezményt adok.
Van sok más hasznos termékem, érdemes egy percet áldozni rájuk,  IDE KATTINTVA megtekinthetőek!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 02:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts