2018. június 22., péntek

Columbia Férfi zöld póló, S méret! - Jelenlegi ára: 3 990 Ft


COLUMBIA férfi zöld  póló, ÚJ!!
Méretek :    S,     
Az ing méretei:
S: Hónaljban a szélesség: 47cm, Teljes hossz hátul mérve: 63cm..  
Egy sportoláshoz fejlesztett, jó fazonú, könnyű zöld póló.
A póló UPF15 -ős UV védelemmel rendelkezik, azaz jelentős részben kiszűri a káros ultraibolya sugárzást.
Omni-Freeze anyag különleges alakú lapos szálakból áll, melyek megkönnyítik a hő testtől való elvezetését.
Kérem olvassa el lejjebb a tájákoztatót.
OMNI-SHADE
 
A Columbia Sportswear Omni-Shade ruházata úgy véd a káros ultraibolya sugárzás ellen, hogy a nap ártalmas sugarainak nagy részét kizárja, így tovább maradhatunk a szabadban. Az Omni-Shade az ultraibolya A és B sugarakat (UVA és UVB) zárja ki, így segít a leégés és a hosszú távú bőrkárosodás megelőzésében, köszönhetően szoros szövésű felépítésének, ultraibolya visszatükröző- és ultraibolya-elnyelő technológiájának.
Az UVB sugarak sokkal károsabbak, mint az UVA sugarak, és még felhős napokon is jelen vannak. Az Omni-Shade mind az UVA, mind az UVB sugarak ellen véd. A naptejhez hasonlóan az Omni-Shade is számértéket kap, mely UV védelmi szintjét jelzi. A naptejtől eltérően az Omni-Shade nem kopik le. A biztonság az ultraibolya védelmi tényező (Ultraviolet Protection Factor, =UPF) növekedtével megnő, és több szintű Omni-Shade védelem kapható: UPF 15, UPF 30, UPF 40 és UPF 50+. Minden Omni-Shade anyagra vonatkozik a Skin Cancer Foundation ajánlása, melyet a legalább 30 UPF értékű termékeknek ítélnek oda.
 Omni-Freeze
Az Omni-Freeze anyag különleges alakú lapos szálakból áll, melyek megkönnyítik a hő testtől való elvezetését. Az anyag meleg időben és aktív szabad téri kalandok során is hűvösebb tapintású marad. A különleges alakú szálak egymással összeszőve alakítják ki az Omni-Freeze rendszert, amely a hőt egy adott felületről gyorsabban elvezeti, mint a hagyományos anyag. Az Omni-Freeze lapos szálak megnövelik az anyag csupasz bőrrel érintkező felületének területét, és hűvösebb tapintásúak.
RÖGTÖN TUDOM KÜLDENI AZ ÁRU RAKTÁRON VAN!
Garantáltan új  és eredeti termék, amire visszavásárlási garanciát vállalok.
EM6966-320

Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2018-07-12 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts