2018. október 30., kedd

M-Audio M-Track külső hangkártya HIBÁTLAN ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!! + ABLETON LIVE LITE 8 !!!! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Eladó a képen látható külső hangkártya kihasználatlansága miatt. Kitűnő , újszerű állapotban van. A termékhez jár CD + USB kábel , a dobozával együtt.
A termék kombatibilis Windows és Mac operációs rendszerrel is. A CD-n egy professzionális zeneszerkesztő program van , az ableton live 8 , termékaktiváló kóddal. Ezen felül egy letölthető zeneszerkseztő program is jár hozzá , mely letölthető : Ignite
Az egyetlen választás szólóelőadók számára, akik stúdióminőségű felvételekre vágynak!
Az M-Track  egy olyan könnyen használható, intuitív audio interface, ami segítségével stúdió minőségű felvételeket készíthetsz, kristály tiszta 24-bit/192 kHz minőségben. A hangkártya a legújabb fejlesztésű magas jel-zaj arányú előfokokkal és eredeti A/D konverterekkel büszkélkedhet .
Az M-Track  segítségével egyszerre 2 csatornát rögzíthetünk.  
A prémium nagy sebességű USB kapcsolat és az USB/Direct balance potméter segítségével minimalizálhatjuk a bemeneti késést, így zero latency-vel monitorozhatjuk hangforrásainkat felvétel közben, ezzel jelentősen megkönnyítve a rögzítés folyamatát.
A professzionális hangminőség, könnyű használhatóság és a mellékelt szoftver csomag együttes segítségével minden rendelkezésedre áll egy jó hangfelvétel készítésére, ezért az M-Track  az egyetlen tökéletes választás a szóló előadók számára.
Kristály tiszta hangminőség
A legújabb professzionális minőségű Crystal Preamps? előfokok jóvoltából soha nem volt még ilyen egyszerű a jó minőségű jel rögzítése. Az M-Audio C-Series minden egyes családtagjában ilyen előfokokat találunk. A Crytal Preamps a kezdetektől fogva egy részletgazdag, alacsony zajszintű felvételi lehetőséget kínál a zenészek és producerek számára, ami garantálja, hogy a maximumot hozd ki a mikrofonodból, és hogy úgy rögzítsd zenédet, ahogy azt szeretnéd. A dinamikus mikrofonokon kívül a +48V phantom power kapcsoló segítségével jó minőségű kondenzátor mikrofonokat is használhatunk.
Ultra hordozható stúdió minőségű rögzítés
Az M-Track  interfészben található A/D convertereket úgy alkottuk meg, hogy játékod minden egyes apró részletét rögzítheted segítségükkel, a 24 bit-es felbontásnak köszönhetően pedig kivételes a felvétel dinamika tartománya is. Ezen felül a mintavételi frekvenciát akár 192 kHz-re is állíthatjuk, így teljesen tiszta, valósághű jelet rögzíthetünk. Akár demót vagy végleges sávokat vennél fel, az M-Track  azt a minőséget nyújtja számodra, amire igazán szükséged van, mindezt egy rendkívül könnyen szállítható, felhasználóbarát felületen, strapabíró kivitelben.
Az M-Track bármilyen projekttel megbírkózik
Az M-Track  segítségével 2 csatornát rögzíthetünk a szimmetrikus XLR/TRS kombó bemeneti csatlakozón, illetve az új TRS hangszerbemeneten keresztül, mindezt stúdió minőségű 24-bit/192kHz felbontással. A flexibilis kombó bemenet használatával bármilyen jelforrást csatlakoztathatunk, legyen szó mikrofonról, vagy vonal szintű eszközről, valamint tökéletesen és tisztán rögzítheted gitárod vagy basszusgitárod DI-jelét, köszönhetően az erre a célra kialakított érzékenységű és impedanciájú hangszerbemeneteknek.  
Specifikációk :
USB audio interfész, 2 be/ki, 24 bit/192 kHz
Analóg bemenetek: kombinált XLR/Jack mikrofon/vonal bemenet, hangszer bemenet (Jack)
Analóg kimenetek: sztereó vonalkimenet, fejhallgató kimenet, hangerővel
Digitális csatlakozók: USB
Csatorna funkciók: gain (érzékenység)
Egyéb funkciók: hangerő, fejhallgató hangerő, USB/Direct arány potméter, +48V fantomtáp
Kijelző: Clip szint LEDsor
Mintavétel: 24-bit/192 kHz
Frekvencia átvitel: 20 Hz - 20 kHz
Midi in/out


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-05 19:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts