2018. november 26., hétfő

600 darabos kreatív kártya/képeslap készítő tároló dobozzal 2. (23.) FOX 99 FT-ÉRT! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Hiánytalan, nem használt termék, de a tároló a saját képen látható módon törött. Nem esik szét, a fiókok is betolhatók, így inkább esztétikai hiba. Borítékok, matricák, pom-pom, konfettik, ragasztó, filc, levelező lapok, csillámos kellékek és még sok minden mást tartalmaz ez a tároló doboz. Igazán kreatív lányoknak, egyedi ajándékok, meghívó, képeslap készítéséhez. A tartozékok mind bontatlan csomagolásban! 3 éves kortól. Méret 22 cm magas, 15. 5 cm széles, 19 cm mély.
FOX automatába illetve házhoz fel tudom adni 99 ft-ért ezt a terméket, de mivel nem a városomban van az automata, így HETENTE 1X, CSÜTÖRTÖKÖNKÉNT adok fel fox-csomagot! Elvileg december 31-ig él a 99 ft-os feladási díj, de ha a fox változtat ezen, akkor egyértelműen az aktulális feladási árat fogom kérni én is!
Kérdés esetén keress bátran! Illetve árajánlatokat is szívesen fogadok a termék alatti üzenetben.
Pontos posta összeget csomagolás után tudok írni! (ez főképp több termék vásárlása esetén fontos!! ) Más futárszolgálat = GLS
Nézz szét aukcióim között, hátha találsz még valamit : )
Kérlek licit megnyerése után, vagy a termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben!
Számlát adok a vásárlásról!
Külföldi áruházi visszárus termék volt, így ha a leírásban említem hogy van doboza, az minden esetben ellenőrzésre bontott! Ha a játék interaktív, akkor angol nyelvű! Ha a játékhoz elem szükséges, az NEM tartozék!

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-12-17 14:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts