2019. március 29., péntek

Life Impulse® Sure Sight, BIO agavé kivonattal (glaukoma szürkehályog kialakulása ellen) - Jelenlegi ára: 6 990 Ft


A termék megrendelése után 1-2 héten belül postázom, ahogy megérkezik.
Postaköltsége csomagautomatába: 600 Ft
Több termék esetén egy postaköltséget kell fizetni ennek díja posta pontra: 935 Ft
10. 000 Ft felett nincs postaköltség.
237ml
a szem antioxidánsa
javítja a szem mikrokeringését
megakadályozhatja a glaukóma és a szürkehályog kialakulását
Vegán termék
Bemutatás
A sárgarépa karotinban gazdag, amelyet a máj átalakít A-vitaminná. Ez a vitamin segíti a szaruhártyát és a szem felületén lévő membránokat, a nyálkahártyát a különféle baktériumokkal és vírusokkal szembeni védekezésben. Ezzel csökkentve a különféle szemet érintő fertőzések kockázatát. A fekete ribizli szintén gazdag A-vitaminban, fito tápanyagokban és antioxidánsokban. Erős antibakteriális hatás jellemzi. A fekete áfonya antocianozidokban, zeaxantinban, luteinben, rutinban és quercetinben gazdag. Ezek az összetevők lassítják a látás romlását, és a retina leépülését.
Előnyök és hatások
A látást javító Life Impulse® Sure Sight, BIO agavékivonattal, olyan tápanyagokban gazdag, amely a szem egészségének megőrzéséhez és a degeneratív folyamatok megakadályozásában nélkülözhetetlen. A vörös áfonya, sárgarépa, fekete ribizli és vitaminkoktél, véd a szabad gyökökkel szemben, megőrizve a szem optimális egészségét. A szem egészségének megóvását segítő, klinikailag tesztelt különleges formula védi a makulát, a fotóreceptoros membránt, javítja a látást éjszaka. A zöld és a szürke hályog megelőzésében is hatékony.
Használati utasítás
Fogyasztása 12 éven felülieknek ajánlott. Naponta 2 kiskanállal fogyasszunk belőle. A termék nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti az orvos által előírt kezelést vagy a diétát. 237 mles
Összetevők
Egy adag (10 mL) a következőket tartalmazza: Lutein 61, 6 mg*; Likopin 31, 3 mg*; Ribizli gyümölcspor (Ribes nigrum) 10, 8 mg*; Áfonya gyümölcspor (Vaccinium myrtillus) 10, 8 mg*; Cink-oxid 2. 2 mg - 0, 22 % az NRV; Zeaxantin 1. 1 mg*; Sárgarépapor (Daucus carota) 1, 1 mg*. Más összetevők: Szűrt víz 8075. 2 mg ; Közepes inverz szirup 2498. 0 mg; Kálium-szorbát 43. 2 mg; Citromsav 19. 4 mg; Pektin 19. 4 mg; Guargumi 19. 4 mg ; Béta karotin 7. 6 mg. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. *- az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10%.
További információk
MS/CRSPT engedély: Széria AB, Sz. 1484
Elvárások és tanácsok
VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon


Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-19 06:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts