2019. június 30., vasárnap

METABO Ütvefúró 1000 Watt PROFI Fúrógép Fúró Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! GERMANY - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó Metabo Fúró, ütvefúró
Típus: Metabo Sb EDV 1000/2 S R+L
Bekapcsoláskor nem csinál semmit, nem működik. Szét nem szedtem, szervízben sem volt, a hibáját nem tudom pontosan, ezért garanciát nem vállalok. Szerkezetileg egyben van, jól kapcsolhatók a fokozatok, kézzel megforgatva nem lötyög, nincs kikopva. Fém gyorstokmánya meg van szorulva, javítás vagy csere szükséges. Pár használati nyom van rajta, valamint a kábelén van egy pici sérülés, ezek a működést valószínűleg nem befolyásolnák. Megjavításra vagy alkatrésznek ajánlom. A koffer újszerű, szép állapotú, fém fülekkel, jól záródik. Eredeti Metabo, békebeli Nyugatnémet gyártmány. Erős, 1000 wattos gép, fém hajtóműház, nem barkács kategória.
Hálózati feszültség: 230 V
Teljesítmény: 1000 W
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
2 sebességes hajtómű I: 0 - 900 f/min, II: 0 - 3000 f/min
Irányváltó
Made in W. GERMANY.
Újszerű gyári kofferben, markolattal, fém gyorstokmánnyal adom, ahogyan a képeken látható. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Új ára 95000 Ft körül van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. A termék állapotára való tekintettel garancia, visszavét nincs. Lejárati idő előtt nem zárok, licitet nem törlök. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történthet, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL automatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg további 1 Ft-os aukciómat is, minimálár nélkül!
ITT iratkozzon fel, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-07-07 19:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts