2019. július 31., szerda

Medencevízszűrő Csodazsák, homokszűrő helyett is. 1 mikronos anyagból. - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Medencevízszűrő „ Csodazsák”,  Homokszűrő helyett is.
Ez a medence vízszűrő alkalmas a medence vizéből kiszűrni valamennyi lebegő szennyeződést beleértve azokat a szennyeződéseket, amelyek a víz opálos törését okozzák.
1 vagy 5 mikronos ipari vízszűrőanyagból készült vízszűrőzsák, csőcsonk beillesztési lehetőséggel. (max 32mm) Mérete 100 cm x 15 cm, 0, 3 m2 szűrőfelület.
Az 5 mikronos szűrőanyag teljesítménye a homok-szűrőkéhez hasonló vagy jobb.  Az 1 mikronos szűrőanyag a zöldalgát is képes kiszűrni a vízből, kristálytiszta lesz a medence vize.
Szűrőzsák variációkhoz és a többi termékemhez: Katt ide 
Szűrőzsák (5 mikronos):                                  3490 Ft
Biztonsági szelep + csőcsonk (5 mikronos): 4490 Ft
Csak a szűrőzsák (1 mikronos):                      5990 Ft
Biztonsági szelep + csőcsonk (1 mikronos): 6990 Ft
 Használata: A legegyszerűbb és leghatékonyabb mód a merülőszívatyúval való használat. A medence vizét beforgatva a szivattyút a medence aljának a közepére tesszük. Olyan hosszú csővel kössük össze a szűrőzsákot, hogy a medence legtávolabbi szélénél tudjuk rögzíteni. A szűrőzsákból kilépő tiszta víz a még nem szűrt vizet a szivattyú felé tolja. A medence alján álló szivattyú az összes lebegő szennyeződést beszívja és a homokos szennyeződés nagyrészét is. Az aljzat redőiben felgyülemlett maradék homokot egy kefével a szivattyúhoz lehet terelni.
Ilyen módon pár óra alatt tiszta lesz a medence vize és porszívózásra sincs szükség. (A nyomócső ne feküdjön a medence alján, mert elakad benne a keringő szennyeződés. Egy kis PET palackal és egy zsinórral fel lehet emelni az aljzatról. )
Természetesen a meglévő papírszűrős vízforgatókkal és homokszűrőkkel is lehet együtt használni.
De ajánlásom szerint inkább szerezzenek be egy olcsó merűlőszivattyút és az előbb leírt módon használják. (Medencén kívüli szivattyúkkal történő üzemelésnek semmilyen előnye nincs. )
Figyelem! Ha a zsák eltömődik, akkor egy nagyteljesítményű szivattyú károsíthatja a zsákot, pl a cipzárnál elszakad a varrás. Célszerű egy "T" csőidomot a zsák elé építeni, ahol a túlnyomás el tud távozni, vagy pedig Biztonsági szelepes csőcsonkot kérni a zsákhoz.  
(A fúrt kutak vizéből kicsapódó rozsdát legtöbb esetben kiszűri. )
Használata jóval egyszerűbb, mint a homokszűrőké és a homokszűrő tisztításánál elfolyó vízmennyiséget is meg lehet spórolni.
Tisztítás: A cipzár mentén kinyitva vízsugárral könnyen le lehet mosni a szennyeződéseket a belsejéből. Az 1 mikronos szűrőanyagnál, ha erős vízsugárral már nem lehet megfelelően kitisztítani, akkor magasnyomású mosóval kell tisztítani. ( Ha nincs a háztartásban ilyen mosó, akkor egy önkiszolgáló autómosónál meg lehet tenni. ) Erre nem sokszor van szükség egy idényben.
Fontos!: Nem szabad a vízszűrő anyagát kefével vagy egyéb fizikai módon tisztítani!
Vegyszeradagolásra is használhatja, a klórgranulátumot vagy tablettát ebbe teheti! Ebben az esetben egy üres PET palackot tegyen a zsákba, hogy ne merüljön a medence aljára, így a klór nem tudja kifakítani a fóliát! A zsákban a tabletta sokkal gyorsabban oldódik, mint az adagolóban!
Kerti tavak algamentesítésére is használható, ebben az esetben viszont több szűrőzsák összekapcsolása célszerű a szennyzettség és a vízmennyiség függvényében.
A csodazsák évekig használható kíméletes tisztítás esetén.
100% megelégedettségi garancia!
Ha nincs vele megelégedve, akkor a zsák árát visszafizetem a kézbesítéstől számított 2 héten belül. Ehhez nem is kell visszaküldenie a zsákot, elég ha jó minőségű videót vagy képet küld nekem bizonyításképp, ahol a zsákot 8 db-ra vágja kereszt irányban. (Ha több zsákot vett, akkor csak az egyiket és az olcsóbbat. A többit kérem használatlanul vissza. )

Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-08-07 09:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts