2019. október 27., vasárnap

Limitált darabszámú ékszer 925-ös ezüst fülbevaló 0,020 karátos sárga gyémánt drágakővel ékesítve - Jelenlegi ára: 8 900


Az aukció tárgya a képen látható 0, 020 karátos afrikai sárga gyémánt drágakővel díszített ezüst fülbevaló, mely limitált darabszámban készült, egy összesen 100 darabból álló kollekció darabja.
A fülbevaló az ékszergyártásban elérhető legjobb minőségű, 925-ös ezüstből készült, úgynevezett sterling ezüstből, nemesfém jelzéssel, finomságjelzéssel és névjelzéssel van ellátva, valamint ez a certifikációban is fel van tüntetve.  Az ékszert a fehéraranyhoz hasonlóan rhódium bevonat védi az oxidáció, az elszíneződés és a környezeti hatások ellen.  
 
Ajándék díszdobozban és az eredetiségét igazoló tanúsítvánnyal/certifikációval együtt  küldöm, ami igazolja az ékszer eredetiségét, tisztaságát valamint az ékszerben lévő drágakövek eredetét és karátszámát, továbbá limitált szériás voltát,  azt, hogy a fülbevalóból 100 darab készült összesen.
 
 
A fülbevaló paraméterei:
        Súlya: 1. 93 gramm 
       A gyémántok paraméterei:
        Szám: 2 db
        Súly: 0, 010 karát / darab
        Méret: 1 mm x 1 mm / darab
        Csiszolás: Kerek
        Származási hely: Afrika
 
 
Az ékszer tiszta ötvösmunka, ezáltal nem ragasztott kövekről van szó, hanem a gyémántok a legújabb halo-technikával készült, csiszolt foglalatban helyezkednek el a fülbevalóba simulva, így garantálva a minőséget és az időtállóságot. A halo-technika lényege, hogy a foglalatot úgy alakítják ki, hogy a csiszolásnak köszönhetően a gyémántot optikailag növelje, fényét megsokszorozza, továbbá hogy az aranyozás a gyémánt gyönyörű sárga színét kiemelje.
Ajándéknak is kiváló, minden hölgy szívét megdobogtathatja ez a különleges, limitált darabszámban készült egyedi sárga gyémánt drágaköves fülbevaló.
Termékeim között medált, gyűrűt és láncot is találsz ehhez a fülbevalóhoz.
 
Postázás:   Előre utalást követően ajánlottan, elsőbbségiként,  gondosan csomagolva küldöm az ékszert, így a feladástól számítva 1-2 munkanap alatt megérkezik a címzetthez.  (Az ajánlott-elsőbbségi levélfeladás díja: 700 Ft + 50 Ft postai bélelt boríték)
Több termék esetén egy postaköltséget számolok, illetve 3 terméktől a postaköltséget én állom. : )
 Utánvétellel is szívesen postázok, ennek részleteit üzenetben tudjuk pontosítani.
 
 
Jó licitálást kívánok! : )


Jelenlegi ára: 8 900 Ft
Az aukció vége: 2019-10-30 12:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts