2019. október 31., csütörtök

Lux Aeroguard AC6 levegőtisztító szuper állapotban.Keveset használt! - Jelenlegi ára: 75 000 Ft

Lux Aeroguard AC6 levegőtisztító.
Ára újonnan 230000. - volt.
Használata egyszerű: a nagyméretű szimbólumokat megjelenítő LCD közérthetően tájékoztat az aktuális teljesítményfokozatról és jelzi az esetleges karbantartási teendőket is!
Automata üzemmódban a levegő szennyezettségét vagy a környezet zajszintjét érzékelve, automatikusan állítja be a megfelelő teljesítményfokozatot.
Bármilyen zárt térben használható, még ha a levegő összetétele változik is. Nem csak az otthonokban, hanem irodákban, váróhelységekben, egészségügyi intézményekben, iskolákban, éttermekben, stb. is kiválóan alkalmazható.
Finom por, állatszőr, kellemetlen szagok, vírusok, baktériumok? A Lux tudja a megoldást. A 6 fázisú szűrőrendszer segítségével a Lux Aeroguard AC6 levegőtisztító biztosítja a tiszta beltéri levegőt egész nap.
 
A legmagasabb háztartási HEPA szűrési osztály kombinálva az aktív szénszűrővel és a szabadalmaztatott NANOPURE+™ antivírus technológiával képzik a szűrőrendszer alapját és a lehető legmagasabb szűrési teljesítményt nyújtják. Ezt a független német TÜV Nord szervezet is igazolja, valamint számos asztma és allergia szervezet javasolja használatát világszerte: az egyedi levegőtisztító rendszerünk megfelelő az allergiás felhasználók számára
Csomagként postázom előreutalás után 2180. -
Személyesen is átvehető és ki is próbálható Nagykanizsán.


Jelenlegi ára: 75 000 Ft
Az aukció vége: 2019-11-20 19:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts