2019. október 31., csütörtök

Utolsó Darab! Nike 270 sportcipő, akciós áron! 40 méret! - Jelenlegi ára: 990 Ft

Utolsó darabok, egyedi akcióban!
Nike 270! Az idei év legtrendibb cipői
A képeken látható model, 40 es méretben az aukció tárgya. a legmagasabb licit viszi. Ez az egy darab van belöle, szóval nem lesz több lehetőség : )
Update! Fontos információ! 1 Telefonon nagyon ritkán vagyok elérhető, de minden egyeztetést e-mailben kérek, h legyen utolagos irásos nyoma, így telefonon amugy sem tudunk semmit egyeztetni!
2 Rendelés után a vaterától kapsz egy visszaigazolást, h beérkezett a rendelés. MI NEM KÜLDÜNK erről külön levelet- mindne a termékleirásban megfeleltek szerint zajlik- csak akkor keresünk ha valami gond van a rendeléseddel. ha nincs gond, akkor érkezni fog megbeszéltek szerint.
3 Kérlek olvasd át a termékleirást. Minden le van irva. Rengeteg semleges, negativ visszajelzés kaptunk ezek miatt a dolgok miatt, ezért kérlek ilyen hangsúlyósan erre. köszönöm!
NINCS ELŐRE UTALÁS!  Csak átvételkor fizetsz!
KÉSZLETRŐL!  Nem kell hónapokat várni!
A Legjobb ár!
A Postaköltség utánvételes dpd futárral 1490 ft. Több darabb esetén 1990 ft. Érdemes össze beszélni ismeröseiddel, és együtt rendelni!
Rendelés után kérem mindenkit hogy emailben kommunikáljunk,  mivel munkámból kifolyólag telefonon ritklán vagyok elérhető, plusz az e-mailes egyeztetéseknek van írásos nyoma.... azaz ha telefonon meg is beszélnénk valamit ugyis kérném hogy írd meg e-mailben : ) Az e-mailekre minden nap válaszolok!
Postázás minden héten szerdán- a hétföig beérkezett rendeléseket. Ezek a csomagok csütörtök-péntek oda is érnek! Kedd-szerda a csomagfeladás miatt nem minden esetben tudunk levelekre válaszolni, ezért előre is türelmeteket kérjük.
Egy kis segítség a rendeléshez:
Belső talphosz:  36: 23cm, 37: 23, 5cm, 38: 24cm, 39: 24, 5cm, 40: 25cm, 41: 26cm, 42: 27cm, 43: 27, 5cm, 44: 28cm, 45: 28, 5cm,
A rendeléskor kérlek megjegyzés rovatban tüntesd fel hogy pontosan milyen cipőket küldhetek. Postázni minden héten kedden postázok, fizetned átvételkor kell a futárnak. A Futár kézbesités elött telefonon értesit. A Termék eredetiségére garanciát nem tudok adni, az ebből kifolyólagos panaszokért felelöséget nem válalok.: )


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2019-11-13 17:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts