2020. január 29., szerda

Apple iPhone 8 128GB Silver EU - Jelenlegi ára: 185 270 Ft

Apple iPhone 8 
 
 
APPLE IPHONE 8 
Képernyő: 4, 7 "
Apple A11 (6 mag, legfeljebb 2, 39 GHz-ig)
RAM memória: 2 GB
Rendszer: iOS 11
A kamera: 7. 0 Mpix - elöl, 12. 0 megapixel
Akkumulátor: lítiumion 1821mAh
 
 
EGY ÚJ, GYÖNYÖRŰ IPHONE 8
 
 
Mi az iPhone 8?  Kétségtelenül gyönyörű.  Ízléses és eredeti.  Az okostelefon elülső és hátsó része a valaha használt legkeményebb üvegeket tartalmazza.  Az alumínium keret óriási pontossággal ötvözi a por- és a vízellenálló szerkezetet.  Az iPhone 8 gyors.  Intelligensen gyors.  Gyönyörű fényképeket is készíthet vele, élvezve az intenzív színeket.  És ha lemerül, használjon indukciós töltőt.  És a móka újra kezdődik.
 
 
 
TRUE TONE SZÍNEK
 
 
Az iPhone 8 rendkívül magas kontrasztarányt biztosít.  Játékok, filmek, fotók - mindent le fog nyűgözni a maga világosságával.  Természetes színek.  A True Tone technológiát használták fel a megőrzésükre.  Intelligensen elemezheti a környezetet és beállíthatja a fehéregyensúlyt.  A megjelenített színek tehát reálisak, élénkek és inspirálóak is.
 
 
 
 
12 MPIX FELBONTÁS
 
 
A beállított képek helyett - spontán fotózás.  Végtére is ez adja a legtöbbet szórakoztató pillanatot, ugye?  Az iPhone 8 fényképezőgépe új, nagyobb 12 megapixeles felbontást és optikai képstabilizátort tartalmaz.  Ehhez tartozik egy széles látószögű lencse, f / 1. 8 nyílással, amely páratlan, még akkor is ha a fényviszonyok nem kedvezőek.  Megtörni a sémákat.  Jó szórakozást a spontán kattintásokhoz.  Ne hagyjon ki egyetlen pillanatot sem.  Bármi is volt az.
 
 
 
 
ISP PROCESSZOR ÉS HDR MÓD
 
 
Az exponáló gomb megnyomása előtt az ISP képfeldolgozó elemzi az expozíciót, majd kiválasztja az optimális paramétereket.  Az iPhone 8 autofókusz segítségével, a dinamikus pillanatok nem lesznek homályosak.  Új, élénkebb kinézetet kapnak, amit a HDR mód biztosít.  Mindössze annyit kell tennie, hogy körülnézzen, és elindítsa a kalandot a fotózással.  Menjen dolgozni.
 
 
 
 
A11 BIONIC PROCESSZOR AZ IPHONE 8-BAN
 
 
Az iPhone 8 processzorja intelligenciával van ötvözve.  Képes maximálisan kihasználni a lehetőségeit, a sebességet hatékonyságra fordítja.  Minden másodpercben hatalmas mennyiségű adatot elemez, majd a hat mag közé sorolja a feladatokat.  Futtasson több alkalmazást, nézzen filmeket vagy készítsen újabb rekordot a játékban. Mindenképpen ossza meg az eredményt barátaival.  Ez idő alatt az iPhone 8 nem fog leállni egy pillanatra sem.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 185 270 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts