2020. május 28., csütörtök

Baby Design Lolly Pastel multifunkciós etetőszék - 07 Silk Gray 2019 - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#8a8988
Márka:
Baby Design
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Típus:
Multifunkciós etetőszék
Baby Design Lolly Pastel multifunkciós etetőszék
Praktikus etetőszék szűkítőbetéttel, dönthető háttámlával és állítható magassággal a kényelmes étkezésekhez.
A Baby Design márkáról: a lengyel cég sikere a megbízhatóságon, ergonómián, és a modern kialakításon alapszik. Ár-érték arányban tökéletes, termékeik megfelelnek az európai szabványoknak. Kényelmes, egyszerű, megbízható és rendkívül biztonságos termékek kínálata.
Ingyenes házhoz szállítással!
Baby Design Lolly Pastel multifunkciós etetőszék
Multifunkciós etetőszék 6 hónapos kortól, egészen 15 kg-os súlyhatárig, azaz körülbelül 3 éves korig használható. Ülőrész magassága 5 pozícióban állítható és 3 fokban dönthető, így mindig a legkényelmesebben etetheted babádat. A lábtartó magassága szintén állítható. 5 pontos belső biztonsági öve puhán párnázott, és a tálcába szerelt kiesésgátló biztosítja gyermekedet a kicsúszás ellen, így mindig biztonságos helyen tudhatod az etetőszékében. Kisebb babák számára szűkítőbetéttel is felszerelték, hogy ne legyen túl tág számára az ülőrész, és fixen tudjon benne elhelyezkedni. Tálcája dupla kialakítású, így ha a kicsi kidönti az ételét egyszerűen eltávolítható a felső, és ismét tiszta felületen folytathatja az étkezést. Kis pohártartó részt alakítottak ki rajta, hogy mindennek meglegyen a saját helye. A tálca 3 magassági fokozatban állítható a kisebb és nagyobb gyerekek számára, és le is vehető, ha éppen nincs rá szükségetek. Gyorsan és egyszerűen összezárható az etetőszék, így amikor nem használjátok akár az ajtó mögött vagy a szekrény mellett el is tárolhatjátok. Ülőrésze alatt kis kosár található, amelyben a hasznos kellékeknek vagy játékoknak is helyet találsz. Huzata vízlepergető anyagból készült, könnyen tisztán tartható mégis puha és kényelmes a gyermek számára. Hátsó lábain kerekeket helyeztek ezzel egyszerűsítve az etetőszék mozgatását.
Mérete:
Kinyitva: 110 x 77 x 54 cm
Összezárva: 35 x 54 x 95 cm
Ülőrész: 50 x29 x 27 cm
Súlya: 9, 3 kg A termék színe és mintája az első képen látható, a további fotók illusztrációk a termék tulajdonságairól!

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 05:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts