2020. május 22., péntek

Panasonic VEQ1468 Digitális Scanneres távszabályzó Videomagnókhoz jó állapotban! - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Eladó a fentebb elmlített Panasonic távszabályzó használt, tesztelt, működő (utolsó két kép! ) állapotban!
   Többféle Panasonic Videomagnó funkciókészletét kezeli, emellett a beépített digitális scannerrel is programozható a berendezés... a hozzáértők nagyon gyorsan  előreprogramozhatják vele arra alkalmas videoberendezésüket...
   Használati karcok itt-ott találhatók ugyan a készüléken (nem veszélyes! ), de sérülés, hiányosság nincs...   a gombtakaró ajtó és az elemfedél szépen zár, az elemek érinkezői tiszták és épek.
  
   Az aukcióimra feltöltött összes termék dohányfüst, és állatszőr mentes lakásból származik!!
   Megkérek minden kedves érdeklődőt, hogy esetlegesen felmerült kérdéseit a félreértések elkerülése érdekében még licitálás ELŐTT tegye fel!! Licitet nem áll módomban törölni… és nem is kívánok ezzel foglalkozni.
 
   Magánszemélyként árulom alkalmanként családom kinőtt, megunt, avagy nem használt, szekrényből előkerült motyóit, ezért termékeimre garanciát a vonatkozó rendelkezések szerint nem adhatok, így nem is ígérek!   Reményeim szerint eddigi értékeléseim meggyőzik az esetlegesen kétkedőket, hogy nem célom senkit tévedésbe ejteni! A licitálásra feltett termékeim minden hiányosságát igyekszek feltüntetni, fényképezni.
 
Köszönöm, hogy elolvastad, Kérlek nézz szét egyéb motyóim között is, hátha kincset találsz!


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2020-05-23 04:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts