2020. június 30., kedd

Carlo Collodi - Pinokkió kalandjai - Jelenlegi ára: 2 541 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1182183
Carlo Collodi
Pinokkió kalandjai
Az öreg Dzsepettó mester egy fatuskóból bábut farag magának, akit Pinokkiónak nevez el. A bábu életre kell, és rosszcsont, szófogadatlan iskolakerülő lesz belőle. Hiába látják el segítői jó tanácsokkal, Pinokkió folyamatosan letér a helyes útról, és egyik bajból a másikba kerül.
Vajon Pinokkió képes lesz tanulni saját hibájából, és megtanulja felismerni a valódi értéket? Ráébred valaha arra, hogy a jóság, a szeretet, a segítőkészség, a szorgalom azok a tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek a boldogsághoz? Teljesülhet Pinokkió nagy álma, hogy igazi kisfiú váljon belőle?
Carlo Collodi népszerű meséjéhez készült kedves illusztrációk nem csak magával ragadják a gyerekeket, hanem segítik is őket megérteni a sorok mögött rejlő örök tanulságokat.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 541 Ft
Az aukció vége: 2020-07-01 09:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts