2020. július 27., hétfő

Marta Ponti umbrabarna valódi bőr, sportosan elegáns táska - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Marta Ponti umbrabarna valódi bőr, sportosan elegáns táska
A termék minőségéért a márkanév a garancia.
Erős, vastag, jótartású valódi bőrből készült sportosan elegáns táska. A márkára jellemző igényes kidolgozású, prémiumkategóriájú válltáska. Szépségét elsősorban az anyag, a szín és a forma egysége, valamint az igényes kidolgozás adja. Umbrabarna ... a barna egy egészen különleges árnyalata. Mélybarna... barna egy csepp fekete tintával... földszín. Egyetlen dísze a táska elején bőrzsinóron lógó krómszín fémlapocska, melybe a márkanév lett gravírozva. Klasszikus, letisztult vonalvezetésű, praktikus kialakítású, elnyűhetetlen darab; amolyan "mindig mindenhez jó", időtálló fazon. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a finom, márkás eleganciát, szeretik a legapróbb részletekig kidolgozott tökéletességet, tehát szeretik Marta Pontit.
Keveset használt, szemet gyönyörködtető darab. Egyedül a sarkain látszik icipicit, hogy már nem új, ha nem is sokat, de használták.
Tágas, jól bővülő, sok mindent elnyel. Két főrészből álló belsejének az egyik felében egy nagyméretű cipzáros zseb is helyet kapott. A két főrészt egy cipzáros rekesz osztja ketté. Kívül, a táska elején és hátoldalán egy-egy cipzáros zseb került kialakításra.
A bélése nagyon szép, fuksziaszín erős, selyemfényű textil. A táska cipzárral záródik.
Szélessége:        38 cm.
Magassága:        24 cm.
Mélysége:          11 cm.
Fülhosszúság:    48 cm.


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2020-07-27 15:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts