2020. szeptember 29., kedd

Szökevényvonat - Jon Voight, Eric Roberts, Rebecca De Mornay (Hollywood Movie Classies) - Jelenlegi ára: 590 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez!
Hang: magyar, angol   Felirat: magyar
Szökevényvonat (+ papírfekni)
(Runaway Train)
Rendező:  Andrei Konchalovsky
Szereplők:  Jon Voight, Eric Roberts, Rebecca De Mornay
Leírás:
Akár az állatokkal, úgy bánik az alaszkai szuper biztonságos börtön igazgatója az elítéltekkel. Két veszélyes bűnözőnek, Mannynek és Bucknak azonban mégis sikerül megszöknie. A két menekülő felkapaszkodik az arra haladó, egymáshoz kapcsolt mozdonyokra. A szökevény vonat segítségével a két mindenre elszánt elítélt és az általuk túszul ejtett fiatal nő megkísérli a lehetetlent: élve kijutni a jeges pokolból. A mozdonyvezető szívrohamot kap, a szerelvény elszabadul. Ráadásul az őket mindig is gyűlölő, ugyanakkor tőlük nem sokban különböző igazgató a nyomukban van.
Extrák:
Filmográfia, ajánlók
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.


Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 00:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts