2021. március 29., hétfő

Letűnt korok - Elveszett városok - Jelenlegi ára: 3 391 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1989826
Letűnt korok - Elveszett városok
Az elveszett városok varázsa átível korokon és emberi tapasztaláson. Ki tudja, milyen okból, egy nép, egy kultúra, egy civilizáció létezett egy darabig, azután egyszer csak eltűnt. Az Elveszett városok című kötet utánajár, miért néptelenedtek el egyes városok, és hogyan bukkantak rájuk újra évekkel, olykor csak több évszázaddal később. Ugorjunk vissza az időben, és ismerjük meg ezeknek a lenyűgöző városoknak a tündöklését és bukását! Trója, Babilon, Pompeji, Petra, Angkor és Machu Picchu csak néhány a könyvben szereplő helyek közül. Ismerjük meg a városlakók történetét, csodáljuk meg az épületeiket, legyenek ezek akár hatalmas piramistemplomok, akár pompás királyi paloták. Derítsük fel azokat a körülményeket, amelyek a városok pusztulásához vagy elhagyásához vezettek: az okok között szerepelhet természeti csapás, háború, túlnépesedés vagy járvány is. A városok története azonban nem ért véget a pusztulásukkal, újbóli felfedezésük sokszor legalább olyan kalandos. Látványos fotók, illusztrációk, valamint a főbb romvárosok részletes térképe segítségével különleges utazásra indulunk a múltba. Merüljünk el az elveszett városok lenyűgöző világában!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 391 Ft
Az aukció vége: 2021-03-30 10:07 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts