2021. április 28., szerda

Sejtjeink Almási Tamás dokumentumfilm VHS új - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Sejtjeink Almási Tamás dokumentumfilm VHS új
Kereskedelmi forgalomba már nem kapható limitált kiadvány!
(2002)
1978-ban született Louise Brown, az első lombikbébi. A Földön azóta egymillió újszülött jött világra mesterséges megtermékenyítés útján. A feladat azonban mégsem tűnik mindennapos rutineljárásnak. A valóság hihetetlen izgalmakat ígér. Most végre bepillanthatunk a kulisszák mögé... Azt mondják, az ember két dologért képes mindent megtenni: hogy ne legyen, vagy hogy legyen gyereke... Hőseink mindennél jobban vágytak arra, hogy gyermekük szülessen. A remény hiábavaló, hosszú évei követték egymást, míg bebizonyosodott, csak a mesterséges megtermékenyítés, a lombik-bébi program segíthet rajtuk. Nehéz idők következnek. Eufória és kilátástalanság, fizikai és lelki tehertétel állítja állandó próba elé szerelmüket. De előttük lebeg a nagy cél: a gyermek... Magyarországon a házasságok és élettársi kapcsolatok közül minden tizedik meddő. A film két és fél éven át követi három pár sorsát, a gyermekért folytatott küzdelmét.
Nemzet:  magyar
Stílus:  dokumentum
Hossz:  108 perc
AKCIÓ:
Ha egyszerre 3db (külön hirdetett) terméket vásárolsz, akkor azok értékének 10%-át levásárolhatod egy 4. szabadon választott termékre, vagy ha az a termék drágább, mint az engedmény összege, akkor annyival kevesebbet kell fizess érte! 6db (külön hirdetett) termék egy idejű vásárlásánál -15% engedményt tudok biztosítani az előbb leírt módon, amit levásárolhatsz további 7. termék(ek)re!!!
Személyes átvétel:  Zuglóban az általam megadott helyszínen
Fizetési lehetőségek:  - Banki átutalás, - Helyszínen készpénz
Postaköltség összege mindig az aktuális postai díjszabás szerint történik! Csomagolási- és egyéb költséget nem számítok fel!  


Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2021-04-28 18:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts