2021. május 28., péntek

Állítható testtartás javító korrektor /Raktáron - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

A termék raktáron van! Pár napos postával tudom küldeni.
Leírás:
A testtartás-korrekciós edző segít a testtartás-szokásokra összpontosítani, beleértve a leggyakoribb "lekerekített vállakat", ami azt jelenti, hogy a vállak előre gördülnek. A kerek vállakat általában a rossz testtartási szokások okozzák. Reméljük, hogy segítünk a probléma megoldásában!
Könnyen fel- és levehető, akár egy hátizsák, csak annyit kell tennie, hogy lazítsa meg az övet és tegye fel, mint egy hátizsákot. Miután kinyitotta, húzza meg a tépőzárat, amíg a vállát hátrahúzza, de ne legyen túl nagy ahhoz, hogy kellemetlenséget okozzon. Izmai fokozatosan alkalmazkodnak és alkalmazkodnak az új testtartáshoz, ami azt jelenti, hogy minden nap / héten meghúzhatja, amíg meg nem rendelkezik a szükséges testtartással.
Praktikus, stílusos ajándék - nemcsak a magas hatékonyság, hanem a stílusos kialakítás miatt is
A testtartás-korrektor tökéletes ajándék mindenki számára az életében: gyermekek, nagyszülők, sportbarátok vagy irodai kollégák számára. Teljesen megbecsülni fogja valaki egészségének biztosítását. A testtartókészletünk tartalmaz egy ütemtervet is, így könnyedén nyomon követheti az előrehaladást.
Minden részlet kiváló minőségű - ez a testhelyzet-korrektor tartós, lélegző és puha neoprénből készül, különös figyelmet fordítva a részletekre és a stílusos kialakításra. Ruhák alatt viselhető anélkül, hogy aggódna, hogy láthatják. Otthon, vezetés közben vagy akár munkahelyen is viselhető a testtartás javítása érdekében, anélkül, hogy észrevenné. A gyors és látható eredmények érdekében használja a kulcscsontot 20 percig naponta kétszer. Testtartási berendezéseinket kifejezetten az egészség és a magabiztosság megteremtésére tervezték.
Állítható testtartástámasz - univerzális méret, 28-42 hüvelyk melltartóhoz. Az ortózis hátsó merevítője állítható hevederekkel rendelkezik, így felnőttek és tizenévesek, férfiak és nők számára is alkalmas.
Mit nyújt Önnek a testtartás-javító öv?
Minőségi termék
Könnyen felvehető
Állítható kivitel
Növelje a bizalmat és növelje a magasságot
Alkalmas nőknek, férfiaknak, gyerekeknek
Hogyan kell viselni a korrektort?
Állítsa be a testtartás-korrekció támogatását a maximális méretre
Kezdje az egyik karral, és rögzítse a helyzetet
Haladjon a másik karhoz, és rögzítse a helyzetet
A legjobb támogatás érdekében lazítsa meg a fedelet és húzza meg az övet
Javasoljuk, hogy rövid időn belül kezdje el a testtartás támogatását (kb. 20 perc az elején).
Specifikációk:
Anyaga: puha és lélegző PU bőr
Mell: 28– 42 hüvelyk
Szín: fekete


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2021-05-29 10:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts