2021. augusztus 24., kedd

KLEOPÁTRA (1963) DVD /2 DVD/ -MAGYAR FELIRAT ÚJ BONTATLAN - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Családi viszály dúl Egyiptom trónja körül, s Caesarra (Rex Harrison) vár a feladat, hogy Ptolemaiosz és két nővére között igazságot tegyen. Kleopátra (Elizabeth Taylor) szépsége teljesen rabul ejti Caesart, aki a tervezettnél tovább időzik Egyiptomban. Végül azonban Rómába szólítja a kötelessége és rövid időn belül megszilárdítja hatalmát az ellene forduló szenátusban.
Kleopátra (Elizabeth Taylor) Caesar távollétében minden fortélyát beveti Róma imperátorával, Antonius-szal (Richard Burton) szemben, és szépségével elcsábítja a férfit. Caesar mit sem sejt románcukról és népszerűsége csúcspontján meghívja Kleopátrát Rómába, ahol a nép ellenségesen fogadja. A gyönyörű nő azonban páratlan vonzerejével és ravaszságával végül lehengerli Rómát.
  A Kleopátra életéről szóló rendkívül látványos, monumentális, Hollywood legnagyobb csillagait felvonultató filmeposzt kilenc Oscar® -díjra jelölték, és négy díjat (legjobb látványtervezés, legjobb operatőri munka, legjobb kosztümök, legjobb trükkök) el is nyert a film!
Extrák:  
Audiokommentár a rendező két fia, az egyik főszereplő és egy producer közreműködésével
Rendező
Joseph_L. Mankiewicz
Szereplők:
Elizabeth Taylor | Richard Burton | Rex Harrison | Pamela Brown | George Cole | Martin Landau | Roddy McDowall
Számára
Dráma
JÁTÉKIDŐ:
248 perc
HANGOK:
 angol - 5. 1 (DD)
FELIRATOK:
magyar, angol, cseh, dán, finn, héber, izlandi, lengyel, norvég, portugál, svéd
KÉPFORMÁTUM:


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2021-08-25 06:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts