2022. augusztus 1., hétfő

Új Hanglemez - TOTO: 35th Anniversary / Live in Poland (3 LP, 2 CD) - Jelenlegi ára: 13 499 Ft

Kiárusítás miatt verhetetlen áron kínálom fel a meghirdetett új, bontatlan lemezt:
TOTO: 35th Anniversary / Live in Poland
Tripla LP lemezes, 180g-os bakelit, limitált/számozott, díszdobozos 2018-as újrakiadás. Dupla CD is van a tokban.
Ha szeretne elkezdeni foglalkozni a hanglemezekkel, íme egy lehetőség hozzájutni egy vadonat új lemezhez, a bolti árnál kedvezőbben.
Minden általam hirdetett lemez Európai kiadás, gyártmány. Bontatlan, fóliával ellátott lemezek, kifogástalan minőség.
Profi, célra gyártott karton csomagolást, és buborékfóliát használok a rendelése előkészítéséhez. Rendelését gyorsan, precízen feldolgozom. Esetleges kérdésével bátran keressen.
Szállítás
Válassza a FoxPost szállítási módot, ami nem csak kedvező ára miatt népszerű, de a megérkezésről kapott értesítő után, bármikor felveheti a csomagot az Ön által kiválaszott csomagautomatából.
Válassza a GLS szállítási módot, amivel kényelmesen az Ön által megadott címen tudja átvenni a rendelt lemezt. Kiszállítás hétköznap, munkaidőben. Átfutási idő 2-3 nap (hétvégén nincs csomagfelvétel).
Elállás
Fontos: A hatályos Európai Úniós és hazai jogszabály értelmében bizonyos terméktípusokra csak korlátozottan érvényesíthető a 14 napos elállási jog. A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belüli elállást csak abban az esetben tudja érvényesíteni amennyiben a lemezeket eredeti, felbontatlan állapotban (fólia csomagolásban) küldi vissza saját költségén!

Jelenlegi ára: 13 499 Ft
Az aukció vége: 2022-08-02 02:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts