2022. november 13., vasárnap

iPhone 13 Pro Max - Szürke graffiti mintás fólia - Jelenlegi ára: 5 290 Ft


xCoweR - Az outfit, amit a telefonod sose akar majd levetkőzni magáról! ; )
 
Garancia:
Megértjük, hogy nem mindenkinek sikerül elsőre pontosan felraknia a fóliát, ezért az egyedi fóliához jár egy egyedi garancia, ami keretein belül hogyha nem sikerül pontosan felraknod a fóliát, akkor teljesen ingyen küldünk egy másik terméket. Természetesen a szállításért sem kell pluszban fizetned.
 
iPhone 13 Pro Max - 3D fekete karbon fólia
Itt az ideje, hogy felöltöztesd a(z) iPhone 13 Pro Max készülékedet. Az XCoweR fólia újdonság a telefon védelem világában. Rendkívül vékony fólia, amit a készüléked hátuljára tudsz ragasztani, és ezzel megváltoztatni a megjelenését. Ez a fólia a lehető legvékonyabb design-t megváltoztató védelem, amely nem változtatja meg a(z) iPhone 13 Pro Max készüléked eredeti formáját. A vékonyság ellenére védi a készüléked a karcoktól és az enyhébb ütődésektől is, emellett pedig teljesen új design-t kölcsönöz a készülékednek. A(z) iPhone 13 Pro Max formája pedig olyan marad, mint ha nem lenne rajta semmi.
 
Miért nézne ki úgy a telefonod mint a többieké?
A(z) iPhone 13 Pro Max egy igen feltűnő és szép készülék. De szép a barátodé, az osztálytársadé/munkatársadé és az ismeretlen járókelőé is az utcán. A tiéd így már nem is olyan különleges. Rakj rá egy XCoweR fóliát és biztosan egyedülálló lesz. Ha netán pedig megunod, szimplán kicseréled egy másik színre/mintára az ízlésed szerint.
 
Csomag tartalma:
?  iPhone 13 Pro Max - 3D fekete karbon fólia
?  Részletes felrakási útmutató
? Nedves törlőkendő
?  Legmagasabb pontosság


Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2022-11-14 02:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts